Shitje Makinash

Klientët tanë bëhen miqtë tanë!

Flota jonë

Shiko katalogun

€17900

€9900

€34900

€13900

€18900

€18900

Rreth Nesh

Makinat tona i bëjnë realitet ëndrrat tuaja

Auto Star Eno u krijua në 2017 me qëllimin e vetëm për të ofruar cilësinë më të mirë në treg. Çmimet konkurruese dhe cilësia e garantuar na veçojnë nga tregu. Bëhuni pjesë e familjes sonë dhe drejtoni makinën tuaj.

Pse të zgjidhni Auto Star Eno

Auto Star Eno ofron shërbimet më cilësore pa ndikuar në çmim

Siç shkruhet në sloganin tonë, Klientët tanë bëhen miqtë tanë. Tek Auto Star Eno ruajmë traditën duke ndihmuar miqtë tanë të gjejnë makinën perfekte për to. Pjesë e traditës është dhe kënaqësia me produktet tona. Shpesh herë ndodh që klientët tanë të kthehen përsëri për të gjetur makina të tjera për veten dhe familjet e tyre. 

1.

Çmime Konkurruese

2.

Cilësi e Lartë

3.

Shërbim i Shpejtë

4.

Siguri në Zgjedhje

Vlerësime nga klientët

5/5

Kërkoni Auto Star Eno, ai është më i miri! E bën procesin shumë të qetë. Ai shkon mbi dhe përtej pritjeve dhe përpiqet të ndihmoje sa më shumë që të jetë e mundur. Shërbim i shkëlqyeshëm.

Artan Oruci
5/5

Une isha duke kërkuar per një makinë të përdorur dhe me kilometrazh te ulët. Më paraqitën me makinën e përsosur. Dukej krejt e re dhe shitësi më trajtoi shumë mire. Ai kishte shumë njohuri rreth automjeteve atje. Unë dola e lumtur dhe vlerësoj shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit.

Pegisa Manoli
5/5

Eksperiencë e shkëlqyer, Eno ishte shumë profesional dhe marrëveshja u krye pa telashe. Ato mundën te siguronin çdo informacion te nevojshëm. Procesi i blerjes ishte i shpejtë dhe pa probleme.

Arber Lamaj

Ju çojmë kudo që mund të imagjinoni

Ose telefono direkt në numrin: